Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Elk jaar weer vragen ondernemers zich af welke verzekeringen handig zijn om af te sluiten. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken is in ieder geval een must. Misschien heeft u deze verzekering al afgesloten. U kunt natuurlijk altijd vergelijken om betere en/of goedkopere varianten te vinden. 

Schade

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u of uw medewerkers berokkent aan derden of diens spullen. Hieronder vallen de volgende zaken:

  • Schade en/of letsel die uw medewerkers elkaar berokkenen;
  • Schade van uw medewerkers of u die tijdens de werkuren is ontstaan;
  • Schade die uw medewerkers aan anderen toebrengen;
  • Schade door uw diensten en/of producten;
  • Schade die uw ingehuurd personeel veroorzaakt.

Het kan hierbij gaan om gevolg- of letselschade of materiële schade. Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u uw portemonnee tegen hoog oplopende kosten. Het gebeurt weleens dat een bedrijf of de medewerkers daarvan aansprakelijk worden gesteld.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

U kunt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beter afsluiten. Bij schade kan het bedrag behoorlijk oplopen. Mensen dienen steeds vaker een schadeclaim in. De alertheid hieromtrent is flink toegenomen. Uiteraard is een eigen risico van toepassing. Hierbij is er een verschil tussen personenschade en/of materiële schade.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering 

De kosten voor bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hangen af van de exploitatiekosten, omzethoogte en het aantal medewerkers. Ook speelt de branche waarin uw bedrijf opereert een rol. 

Vergelijk de premies van de aansprakelijkheidsverzekeringen hier

Terug naar nieuws lijst


Alle kortingen
Studenten / Jongeren Alle kortingen
Single / samen Alle kortingen
Gezinnen Alle kortingen
ZZP-ers / ondernemers

MKB Collectief Verzekerd