Nu al verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button als u nu al verzekerd bent bij zorgverzekeringsmaatschappij ONVZ. U krijgt 4% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten nadat u een KvK-nummer hebt ingevoerd. 

Nu nog niet verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button indien u nu nog niet verzekerd bent bij ONVZ. U komt op de pagina van ONVZ. Het collectiviteitsnummer 101467 voor het MKB is reeds ingevuld en de korting wordt meegenomen in de premieberekening.

 

Collectieve zorgverzekering ONVZ voor het MKB

Met uw registratie bij het ONVZ collectief voor mkb'ers profiteert u van 4% collectieve korting op de basisverzekering die ONVZ aanbiedt. Zonder korting bedraagt de maandelijkse zorgpremie in 2020 € 133,- bij een verplicht eigen risico van € 385,-. Met korting komt de maandelijkse zorgpremie voor u als ondernemer of ZZP’er neer op € 127,68.
Ook kunt u ervoor kiezen om het eigen risico van uw basisverzekering te verhogen. Hierdoor kunt u de zorgpremie die u betaalt verlagen. Ook over dit bedrag kunt u nog collectieve korting aanvragen. Bij een maximaal eigen risico van €885 bedraagt de zorgpremie € 113,21 per maand. Na aftrek van de collectieve korting betaalt u maandelijks € 108,68 aan zorgpremie.

Collectieve basiszorgverzekering ONZV voor het MKB

ONZV draagt als speerpunt uit dat u helemaal vrij bent om uw zorgaanbieder te kiezen en vergoedt ook volledig de kosten die gemaakt worden bij zorgaanbieders die niet bij hun onder contract staan.  Daarnaast zit de gebruikelijke verplichte zorg natuurlijk ook in het basispakket van ONVZ verwerkt: 

  • Huisartsbezoeken
  • Tandartskosten (voor kinderen tot 18 jaar)
  • Fysiotherapie bij chronische aandoeningen
  • Vergoedingen van hulpmiddelen en standaard medicijnen
  • Ziekenhuisverblijf en kosten van een operatie of ingreep

Collectieve aanvullende pakketten ONVZ voor het MKB

Bovenop de korting bij de basisverzekering profiteert u ook van een aantrekkelijke korting op aanvullende pakketten die ONVZ aanbiedt via het ondernemerscollectief. In 2020 bedraagt de korting 10% op alle aanvullende pakketten die u afsluit via het ONVZ collectief voor ondernemers en ZZP’ers. Dit kan goed van pas komen als u als ZZP'er of ondernemer specifieke zorg nodig heeft die niet in de basisverzekering is verwerkt. 

Overzicht Zorgpremies 2020 ONVZ Zorgverzekeraar

Eigen risico €385

Eigen risico €385

ONZV ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectieviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingONVZ Basisverzekering met Kvk-nummer€ 133,-4%€ 127,68
Eigen risico €885

Eigen risico €885

ONVZ ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingONVZ Basisverzekering met Kvk-nummer€ 113,214%€ 108,68
Loading...
MKB Collectief Verzekerd