Nu al verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button als u nu al verzekerd bent bij zorgverzekeraar ONVZ. U krijgt 8% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten nadat u een KvK-nummer hebt ingevoerd. 

Nu nog niet verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button indien u nu nog niet verzekerd bent bij ONVZ. In de volgende stap meldt u zich kosteloos aan bij het ONVZ collectief en kunt u uw premie berekenen.

 

Alles over de collectieve zorgverzekering bij ONVZ

Collectiviteitskorting voor ZZP en Ondernemers op de ONVZ Zorgverzekering

ONVZ heeft in samenwerking met de Stichting Zorg voor Koopkracht een collectief opgericht speciaal voor ondernemers en ZZP’ers waarmee u van scherpe kortingen kunt profiteren op uw zorgverzekering. Voor de basisverzekering geldt een collectiviteitskorting van 8% en op aanvullende pakketten krijgt u 10% korting. Met een Kvk-nummer kunt u eenvoudig korting op uw zorgverzekering aanvragen wanneer u zich registreert via het inschrijvingsformulier. Dit KvK-nummer mag ook van uw partner zijn. 

Eenvoudig Korting voor ZZP en ondernemers op Zorgverzekering ONVZ ontvangen

Met uw registratie bij het ONVZ collectief voor ondernemers en ZZP’ers profiteert u van 8% collectieve korting op de basisverzekering die ONVZ aanbiedt. Zonder korting bedraagt de de maandelijkse zorgpremie € 122,- bij een verplicht eigen risico van €385,- in 2018. Met korting komt de maandelijkse zorgpremie voor u als ondernemer of ZZP’er neer op € 112,24. Dit betekent een besparing van € 117,12 op jaarbasis!  Ook kunt u ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen van uw basisverzekering. Hierdoor kunt u de zorgpremie die u betaalt verlagen. Ook over dit bedrag kunt u nog collectieve korting aanvragen. Bij het maximale eigen risico van €885 waar u normaal € 97,- zou betalen, hoeft u nu maar € 87,24 maandelijks aan premie te betalen nadat de korting is verrekend. 

Collectieve basis- en aanvullende zorgverzekering ONZV voor ZZP en ondernemers

ONZV draagt als speerpunt uit dat u helemaal vrij bent om uw zorgaanbieder te kiezen en vergoedt ook volledig de kosten die gemaakt worden bij zorgaanbieders die niet bij hun onder contract staan.  Daarnaast zit de gebruikelijke verplichte zorg natuurlijk ook in het basispakket van ONVZ verwerkt: 

  • Grote variatie medicijnen
  • Specifieke hulpmiddelen
  • Veelal ziekenhuiszorg van een medisch specialist
  • Fysiotherapie voor speciale omstandigheden
  • GGZ-basis wanneer een psychische stoornis vermoed wordt
  • Aanvullende pakketten ONVZ Zorgverzekering voor ZZP en ondernemers

Bovenop de korting bij de basisverzekering profiteert u ook van een aantrekkelijke korting op aanvullende pakketten die ONVZ aanbiedt via het speciale collectief. In 2018 bedraagt de korting 10% op alle aanvullende pakketten die u afsluit via het ONVZ collectief voor ondernemers en ZZP’ers. Dit kan goed van pas komen als u als ZZP'er of ondernemer specifieke zorg nodig heeft die niet in de basisverzekering is verwerkt. 

Overzicht Zorgpremies 2018 ONVZ Zorgverzekeraar

Eigen risico van €385

ONZV Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectieviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting ONVZ Basisverzekering met Kvk-nummer € 122,- 8% € 112,24

Eigen risico van €885

ONVZ Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting ONVZ Basisverzekering met Kvk-nummer € 97,- 8% € 87,24
Loading...
MKB Collectief Verzekerd