Collectieve korting op de CZ zorgverzekering

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor collectieve korting van CZ heeft u een KvK-nummer nodig. Dit Kamer van Koophandel nummer mag van uzelf zijn of van bijvoorbeeld uw partner. De hoofdverzekerde op de zorgverzekering wordt de persoon die beschikt over het KvK-nummer.

Eenvoudig korting op de CZ verzekering aanvragen als zzp'er

Wanneer u een zzp'er bent is het eenvoudig om collectiviteitskorting aan te vragen voor een CZ zorgverzekering. U kunt de korting ontvangen over uw huidige verzekering of wanneer u wilt overstappen naar CZ. Korting aanvragen is eenvoudig, u hoeft alleen uw gegevens in te vullen. De korting wordt met ingang van de eerstvolgende maand direct verrekend. U ontvangt 3,5% korting op de basisverzekering en 10% korting op aanvullende CZ-pakketten.

Collectieve korting MKB CZ

Als u werkzaam bent in het MKB of u bent eigenaar van een midden-kleinbedrijf is het mogelijk om collectieve korting te ontvangen op de zorgverzekeringen van CZ. U kunt kosteloos een CZ collectiviteitsnummer aanvragen. Op deze manier kan iedereen in uw bedrijf profiteren van korting op de CZ zorgverzekering.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om de CZ collectieve zorgverzekering direct aan te vragen:

CZ collectieve zorgverzekering

Maximaal besparen op uw CZ zorgverzekering

Bij CZ zijn er meerdere manieren om te besparen op uw zorgverzekering. Allereerst kan dit door middel van het aanvragen van collectiviteitskorting. Daarmee ontvangt u 3,5% korting op uw basisverzekering en tot maximaal 10% collectieve korting op uw aanvullende pakket. 

Meer besparen? Dan kan u ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen naar €885,-. Daarmee bespaar je op maandbasis €17,50. Op jaarbasis betreft dit maar liefst €210,-. 

Als u ervoor kiest om de premie vooruit te betalen per jaar heeft u ook nog recht op extra korting van 2%. 

Basisverzekeringen CZ 

CZ biedt drie basisverzekeringen aan. Het verschil zit in de maandelijkse premie, hoogte en diversiteit van de vergoedingen. De goedkoopste polis van CZ is de CZ Zorgbewustpolis. De meestegekozen polis is de  de CZ Zorg-op-maatpolis. De restitutiepolis (de duurste) met volledige keuzevrijheid is de CZ Zorgkeuzepolis. 

Aanvullende verzekeringen CZ

Zorgverzekeraar CZ heeft een aanbod van zes verschillende aanvullende verzekeringen. Met een aanvullend pakket kunt u uw zorgverzekering inrichten naar uw wensen. Hiermee verzeker je jezelf voor behandelingen die niet gedekt worden door de basisverzekering. Bij het kiezen van een aanvullende verzekering is het bij CZ mogelijk om collectiviteitskorting te krijgen van maximaal 10%.

Zorgpremie CZ 2022 na aftrek MKB-korting:

Eigen risico van €385,00

Eigen risico van €385,00

CZ ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingCZ Zorgbewustpolis (Naturapolis)€ 126,753,5%€ 122,31CZ Zorg-op-maatpolis (Naturapolis)€ 134,503,5%€ 129,79CZ Zorgkeuzepolis (RestitutiePolis)€ 145,253,5%€ 140,17
Eigen risico van €885,00

Eigen risico van €885,00

CZ ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingCZ Zorgbewustpolis (Naturapolis)€ 109,253,5%€ 104,81CZ Zorg-op-maatpolis (Naturapolis)€ 117,-3,5%€ 112,29CZ Zorgkeuzepolis (Restitutiepolis)€ 127,753,5%€ 122,67
MKB Collectief Verzekerd