Collectiviteitskorting op de VGZ zorgverzekering voor MKB en ZZP

In samenwerking met de Stichting Zorg voor Koopkracht biedt MKBcollectiefverzekerd.nl zorgverzekerden de mogelijkheid collectieve korting op de zorgpremie te ontvangen. Registratie voor aanmelding bij een collectief regelt u eenvoudig met uw KvK-nummer. Dit KvK-nummer hoeft niet van uzelf te zijn, het is ook mogelijk collectiviteitskorting te ontvangen door het KvK-nummer van uw partner op te geven.

Zzp'ers vragen collectieve korting op de VGZ zorgverzekering eenvoudig aan

Zzp'ers kunnen profiteren van 10% korting op de aanvullende verzekering van VGZ. Collectieve korting op de zorgpremie kunt u aanvragen op de huidige VGZ polis, of wanneer u besluit over te stappen naar VGZ. 

Collectieve korting voor ondernemers in het MKB

Eigenaren of werknemers binnen een midden-kleinbedrijf ontvangen collectiviteitskorting op de zorgpremie van VGZ. Er zijn geen kosten aan deelname aan het VGZ collectief verbonden. MKB'ers ontvangen 4% collectieve korting van 10% op de aanvullende verzekering van VGZ.

Besparen op uw VGZ zorgverzekering

Er zijn meerdere manieren waarop u kunt besparen op uw VGZ zorgverzekering. De eerste manier om te besparen is collectiviteitskorting. Met een collectieve VGZ zorgverzekering ontvangt u 10% korting op uw aanvullende verzekeringen. De tweede manier om te besparen is het verhogen van uw eigen risico. Het verplichte eigen risico in 2024 is €385,-. Het is mogelijk om uw eigen risico te verhogen tot maximaal €885,-. Hiermee ontvangt u een korting op uw VGZ zorgverzekering van €180,- per jaar. De derde manier om te besparen is door uw zorgpremie per jaar te betalen i.p.v. per maand. Bij VGZ krijgt u een korting bij jaarbetaling van 1%. Door al deze tips toe te passen kunt u ruim €200,- per jaar besparen op uw VGZ zorgverzekering.

Via onderstaande button kunt u meer informatie lezen en de collectieve zorgverzekering van VGZ direct afsluiten:

VGZ collectieve zorgverzekering

MKB Collectief Verzekerd