Waarom MKBcollectiefverzekerd.nl?

Zzp'ers en zelfstandig ondernemers kunnen, in tegenstelling tot werknemers van grote organisaties, niet deelnemen in een collectief van hun werkgever én dus niet profiteren van een collectiviteitskorting. Voor hen biedt de MKBCollectiefverzekerd.nl een oplossing.

De Stichting Zorg voor Koopkracht, de initiatiefnemer van MKBCollectiefverzekerd.nl, heeft diverse collectieve afspraken bij diverse verzekeraars. Collectieven waar zzp'ers en mkb'ers kosteloos en vrijblijvend kunnen deelnemen. Collectiviteitskorting BV is daarbij de contracthouder en eigenaar van de website MKBCollectiefverzekerd.nl.

De Stichting Zorg voor Koopkracht is de rechtspersoon die groepen deelnemers bundelt tot collectief. De Stichting biedt zzp'ers en mkb'ers de mogelijkheid deel te nemen in één van de vele open collectieven die zij heeft opgericht. Door deze bundeling van kracht heeft de Stichting een collectiviteitskorting bij veel verzekeraars bedongen. Via MKBCollectiefverzekerd.nl wordt een overzicht gegeven van collectieve kortingen op zorgverzekeringen en kan men een offerte aanvraag doen voor bijv. een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een verzuimverzekering

De Stichting Zorg voor Koopkracht adviseert niet. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk om eventueel benodigde aanvullende informatie bij een betreffende verzekeraar te achterhalen.
De activiteiten van Collectiviteitskorting BV worden als bemiddelen aangemerkt en zijn vergunningsplichtig. Bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is Collectiviteitskorting BV aangesloten onder vergunningsnummer 12043543.

Collectiviteitsnummer B.V. is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 63911531.

Postadres:   Collectiviteitskorting BV
                    Kruisplein 25
                    3014 DA  Rotterdam

De Stichting Zorg voor Koopkracht is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24388606.

Postadres:   Stichting Zorg voor Koopkracht
                    Kruisplein 25
                    3014 DA  Rotterdam

Klik hier om contact met ons op te nemen

 

MKB Collectief Verzekerd