Collectiviteitskorting op de Menzis zorgverzekering voor MKB en ZZP

De Stichting Zorg voor Koopkracht heeft met zorgverzekeringsmaatschappij Menzis afspraken gemaakt om een gereduceerde zorgpremie voor ondernemers te realiseren. ZZP'ers en medewerkers uit het MKB profiteren van 7% korting op de Menzis basisverzekering en 9% collectieve korting op de aanvullende pakketten van Menzis. Het collectivtiteitsnummer van het Menzis collectief is 54053. 

Collectieve korting op de Menzis zorgverzekering eenvoudig aanvragen met KvK-nummer

Om van de collectiviteitskorting op de Menzis zorgverzekering te kunnen profiteren heeft u een KvK-nummer nodig. Bij de registratie vult u het KvK-nummer in om u aan te sluiten bij het Menzis collectief. Na registratie wordt de korting op de zorgpremie direct verwerkt. 

MKB'ers ontvangen collectieve korting op de zorgpremie van Menzis

Iedereen die in het MKB werkzaam is, kan via MKBcollectiefverzekerd.nl een collectieve Menzis zorgverzekering afsluiten. Het invullen van een KvK-nummer bij de registratie is een vereiste. Deelname aan het Menzis collectief is kosteloos. Door u bij het collectief aan te sluiten bespaart u op de Menzis zorgpremie.

Collectiviteitskorting op de zorgpremie als ZZP'er

ZZP'ers kunnen collectieve korting op de zorgpremie van Menzis ontvangen. De collectiviteitskorting is eenvoudig aan te vragen. Alle ZZP'ers beschikken over een KvK-nummer. Door dit nummer bij de registratie in te vullen sluit u zich aan bij het Menzis collectief. 

Via onderstaande button kunt u meer informatie lezen en de collectieve zorgverzekering van Menzis direct afsluiten:

Menzis collectieve zorgverzekering

Loading...
MKB Collectief Verzekerd