Collectieve korting op de Nationale Nederlanden zorgverzekering voor MKB en ZZP

De Stichting Zorg voor Koopkracht heeft afspraken met Nationale Nederlanden gemaakt waardoor ondernemers korting op de zorgpremie ontvangen. Iedereen kan zich bij het collectief van Nationale Nederlanden aansluiten. U kunt een keuze maken uit 6 aanvullende pakketten. De collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering van Nationale Nederlanden kan oplopen tot 20%. 

Collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden voor MKB'ers

Via MKBcollectiefverzekerd.nl sluiten medewerkers uit het MKB eenvoudig een zorgverzekering met collectiviteitskorting af. Deelname aan het NN collectief is geheel gratis. Een KvK-nummer is niet vereist bij de aanmelding. Via de oranje button onderaan de pagina kunt u zich bij het collectief van Nationale Nederlanden aansluiten om korting op de zorgpremie te ontvangen. 

Collectieve korting op de Nationale Nederlanden zorgverzekering voor ZZP'ers

Als zzp'er kunt u collectieve korting op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden ontvangen. Op de aanvullende pakketten van Nationale Nederlanden ontvangt u 20% korting. U kunt de collectiviteitskorting aanvragen wanneer u al bij Nationale Nederlanden verzekerd bent of wanneer u besluit van uw huidige zorgverzekeringsmaatschappij naar Nationale Nederlanden over te stappen. 

Bespaar op uw NN zorgverzekering met korting

Er zijn een aantal manieren om flink te besparen op uw Nationale Nederlanden zorgverzekering 2024. Met een collectieve zorgverzekering ontvangt u dus tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Er zijn nog meer manieren om te besparen. U kunt bijvoorbeeld uw premie per jaar betalen i.p.v. per maand. Door dit te doen ontvangt u een korting op uw zorgpremie van 2%. Verder kunt u ook uw eigen risco verhogen tot €885,-. Hiermee ontvangt u een flinke korting. Door deze tips te hanteren kunt u makkelijk €250,- per jaar besparen op uw Nationale Nederlanden zorgverzekering. 

Via onderstaande button kunt u meer informatie lezen en de Nationale Nederlanden zorgverzekering met collectieve korting direct afsluiten:

Nationale Nederlanden collectieve zorgverzekering

MKB Collectief Verzekerd