Zorgverzekering vergelijken voor MKB'ers en zzp'ers

Voor MKB'ers en zzp'ers zijn er speciale collectieven samengesteld. Door u aan te sluiten bij een collectief ontvangt u als ondernemer collectieve korting op de zorgverzekering door het Kamer van Koophandel nummer bij de registratie op te geven. 

De vergelijkingstabel op zorgpremiekorting.nl kan gebruikt worden als hulpmiddel om de zorgverzekering te vinden die de dekkingen aanbiedt die u nodig hebt. Van de belangrijkste aanvullende dekkingen kunt u het gewenste aantal behandelingen selecteren. Door het vergelijken van zorgverzekeringen vindt u de zorgverzekeraar die tegen een voordelige premie de juiste zorg aanbiedt. 

Zorgverzekering met collectief voor MKB'ers en zzp'ers

Een aantal zorgverzekeringsmaatschappijen bieden een speciaal collectief voor MKB'ers en zzp'ers aan. Enkele zorgverzekeringsmaatschappijen geven extra korting aan ondernemers die zich bij een collectief aansluiten. Bekijk de collectieve zorgverzekering voor MKB'ers en zzp'ers om u bij een collectief aan te sluiten. 

Vergelijk ook hoeveel korting u kunt krijgen door het eigen risico te verhogen

Op de pagina zorgverzekering vergelijken kunt u de hoogte van het eigen risico selecteren om de juiste zorgpremies te tonen. Wanneer u in 2022 verwacht weinig zorgkosten te maken is het verstandig te overwegen het eigen risico maximaal te verhogen. Het eigen risico bedraagt in dat geval € 885,-. Hierdoor ontvangt u korting op de zorgpremie. Deze korting kan oplopen tot wel € 240,- per jaar. 

Korting op de zorgverzekering bij jaarbetaling voor MKB'ers en zzp'ers

In de vergelijkingstabel kunt u selecteren of u de premie per maand of per jaar wenst te betalen. Op basis van deze gegevens kunt u een vergelijking van zorgverzekeringen maken. Wanneer u de premie per jaar betaalt ontvangt u korting op de zorgpremie. De korting bedraagt maximaal 2% en verschilt per verzekeringsmaatschappij. Op MKBcollectiefverzekerd.nl staat ook vermeld welke zorgverzekeraars korting bij jaarbetaling aanbieden en hoeveel het kortingspercentage bedraagt. Indien u de premie per jaar wenst te betalen kan het kortingspercentage een groot verschil in de kosten van de zorgpremie betekenen. Het is daarom verstandig deze keuze te maken voordat u start met zorgverzekeringen vergelijken. 

MKB Collectief Verzekerd