Wat is een cyberrisico verzekering?

Een Cyber risico verzekering of cyberverzekering is een verzekering die u als ondernemer kunt gebruiken tegen verschillende aanvallen van hackers. Bij bijvoorbeeld webwinkels vinden er regelmatig (Ddos) aanvallen plaats door hackers, zodat de webwinkel onbruikbaar wordt. Met een cyber risico verzekering ontvangt u via de cyberpolis een vergoeding voor de geleden schade.Verzekeraars verstaan onder een cyber risico verzekering het financiële nadeel dat een verzekerde kan oplopen wat veroorzaakt is via een computer en/of ICT-systeem, zonder dat er sprake is van materiële schade.

Waarom een cyber risico verzekering?

  • Maar liefst 98 procent van de ondernemers krijgt te maken met cyber criminaliteit of data verlies;

  • U bent verzekerd voor externe aanvallen van cybercriminelen die m.b.v. een virus uw website schade wilt aanbrengen;

  • U bent verzekerd voor kosten die u oploopt na data-verlies. Niet alleen voor data-verlies als gevolg van hackers, ook data-verlies door menselijke fouten;

  • Een cyber risico verzekering dekt ook de kosten die ontstaan uit het technisch falen van alle IT-systemen, (hosting)servers, software en hardware.

 

Kosten cyber risico verzekering

Door de collectieve korting op de cyberrisicoverzekering betaalt u via mkbcollectiefverzekerd.nl nooit te veel voor een cyber risico verzekering. U bent al verzekerd tegen cybercriminaliteit vanaf een eerlijke premie van €690,-. Daarbij staat bij ons het gemak, de efficiency, bescherming van uw reputatie en bedrijfscontinuïteit hoog in het vaandel.

Cyber risico berekenen

Vul hierboven de gegevens die van toepassing zijn in en ontvang geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte in uw mailbox.

 

MKB Collectief Verzekerd