Nu al verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button als u nu al verzekerd bent bij zorgverzekeringsmaatschappij ONVZ. U krijgt 10% korting op de aanvullende pakketten nadat u een KvK-nummer hebt ingevoerd. 

Nu nog niet verzekerd bij ONVZ
Klik op deze button indien u nu nog niet verzekerd bent bij ONVZ. U komt op de pagina van ONVZ. Het collectiviteitsnummer 101467 voor het MKB is reeds ingevuld en de korting wordt meegenomen in de premieberekening.

 

Collectieve basiszorgverzekering ONZV voor het MKB

ONZV draagt als speerpunt uit dat u helemaal vrij bent om uw zorgaanbieder te kiezen en vergoedt ook volledig de kosten die gemaakt worden bij zorgaanbieders die niet bij hun onder contract staan.  Daarnaast zit de gebruikelijke verplichte zorg natuurlijk ook in het basispakket van ONVZ verwerkt: 

  • Huisartsbezoeken
  • Tandartskosten (voor kinderen tot 18 jaar)
  • Fysiotherapie bij chronische aandoeningen
  • Vergoedingen van hulpmiddelen en standaard medicijnen
  • Ziekenhuisverblijf en kosten van een operatie of ingreep

Collectieve aanvullende pakketten ONVZ voor het MKB

Bovenop de korting bij de basisverzekering profiteert u ook van een aantrekkelijke korting op aanvullende pakketten die ONVZ aanbiedt via het ondernemerscollectief. In 2023 bedraagt de korting 10% op alle aanvullende pakketten die u afsluit via het ONVZ collectief voor ondernemers en ZZP’ers. Dit kan goed van pas komen als u als ZZP'er of ondernemer specifieke zorg nodig heeft die niet in de basisverzekering is verwerkt. 

 

MKB Collectief Verzekerd