Laatste kans om uw zorgverzekering af te sluiten

2020 is een uniek jaar met ieder haar eigen momenten. Door de drukke periodes tussendoor kunt u vergeten zijn om uw zorgverzekering te kiezen. U kunt nog tot en met 31 december 2020 om 23.59 uur overstappen van zorgverzekering. Uw afgesloten zorgverzekering is meteen van kracht per 1 januari 2020. U heeft nog 2 dagen de tijd om een zorgverzekering af te sluiten. Vergelijk hier alle zorgverzekeringen en profiteer meteen!

Overstap voordelen?

Met onze vergelijkingstabel maken wij het voor u heel eenvoudig. Op basis van uw persoonlijke wensen bepalen wij de beste zorgverzekering voor u. Daarnaast zijn polissen opgedeeld in Budget, Natura en Restitutie pakketten. Zo kunt u eenvoudig de premies & dekkingen vergelijken. Daarnaast ontvangt u als ondernemer of zzp’er collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Op de basispremie ontvangt u rond de 3-5% collectiviteitskorting, terwijl dit bij de aanvullende zorgverzekering kan op lopen tot máár liefst 10% korting! Dat is dus flinke collectiviteitskorting waar u van kunt profiteren.

Voordelige keuze

U kunt op diverse manieren besparen op uw zorgpremie. Verwacht u weinig zorgkosten te maken? Dan kunt u het eigen risico verhogen naar € 885,- hierdoor bespaart u zelfs honderden euro’s per jaar.

Aanvullende verzekering

Naast de basisverzekering is het ook mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Let op de volgende punten:

  • Maximum vergoeding per verzekeraar
  • Bekijk alle dekkingen
  • Wachttijd en medische selectie

Overstappen tot en met 31 december 2020

U heeft nog 2 dagen de tijd om een zorgverzekering af te sluiten. Vergelijk hier alle zorgverzekeringen en profiteer meteen!

Terug naar nieuws lijst
MKB Collectief Verzekerd