Veel mogelijkheden tot voordeel voor zzp'ers en MKB

Wanneer u zzp’er bent of in het MKB werkt is het vrij eenvoudig om korting te ontvangen op uw zorgverzekering. De korting kunt u ontvangen over uw huidige verzekering of wanneer u wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Het aanvragen van deze korting is eenvoudig, u hoeft enkel uw gegevens in te vullen. Met ingang van de eerstvolgende maand wordt de korting direct verrekend. Afhankelijk van het collectief kunt u jaarlijks 1 tot 10% besparen op uw zorgverzekering. De percentages variëren per zorgverzekering, dit komt doordat de dekkingen binnen de zorgverzekeringen vaak variëren.

Mogelijkheden tot korting voor zzp en MKB
Bij verschillende zorgverzekeraars is het op meerdere manieren mogelijk om te besparen op uw zorgverzekering. Dit kan allereerst door het aanvragen van collectiviteitskorting. Wilt u in aanmerking komen voor collectieve korting? Dan kunt u op de pagina bedrijfscollectief meer informatie m.b.t. collectiviteitskorting voor zzp en MKB opvragen. U ontvangt dan een gepersonaliseerd voorstel op uw situatie afgestemd.

Korting voor MKB
Bent u werkzaam in het MKB? Of bent u eigenaar van een midden-kleinbedrijf? Dan is het mogelijk om een collectieve korting te ontvangen bij verschillende verzekeraars. U kunt vrijblijvend een collectiviteitsnummer aanvragen. Zo kan iedereen binnen uw bedrijf profiteren van korting op de zorgverzekering. Op de volgende pagina vindt u alle zorgverzekeringen die de mogelijkheid bieden tot collectiviteitskorting voor Mkb’ers en zzp’ers.

Tevens leveren de collectieve zorgverzekeringen vele voordelen op. Zo geniet u bijvoorbeeld bij de collectieve zorgverzekering van CZ de volgende voordelen: minder geregel bij verzuim, zijn zieke medewerkers eerder op de been, heeft u toegang tot honderden interventies, kunt u uw medewerkers weer gezond krijgen en houden en ontvangt u hulp bij de communicatie naar medewerkers. Al deze voordelen ontvangt u bovenop de korting.

 

 

Terug naar nieuws lijst
MKB Collectief Verzekerd