Zorgverzekeraar Menzis verhoogt basispremie 2024 met €5,50 per maand

Zorgverzekeraar Menzis beperkt de premiestijging voor 2024

Zorgverzekeraar Menzis heeft aangekondigd dat de premie voor de basisverzekering in 2024 met €5,50 per maand zal stijgen. Dit betekent dat de nieuwe maandelijkse premie €146,75 zal bedragen. Deze verhoging heeft gevolgen voor de verzekerden van Menzis en roept vragen op over de betaalbaarheid van zorg in Nederland.

Menzis is een bekende zorgverzekeraar in Nederland en biedt verschillende zorgverzekeringen aan. De premieverhoging voor de basisverzekering is een belangrijk onderwerp voor Menzis-verzekerden en potentiële klanten die overwegen om over te stappen naar Menzis. Het is essentieel om de gevolgen van deze verhoging te begrijpen en te onderzoeken of er alternatieven zijn die mogelijk voordeliger zijn.

Collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering van Menzis

Een interessant aspect van de zorgverzekeringen van Menzis is de collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering. Menzis biedt namelijk een aantrekkelijke korting van 9% op de premie van de aanvullende verzekering voor leden van bepaalde collectiviteiten. Dit kan een belangrijke overweging zijn voor mensen die op zoek zijn naar een aanvullende verzekering met extra dekkingen.

Het vergelijken van zorgverzekeringen is een verstandige stap voor iedereen die op zoek is naar de beste dekking tegen een betaalbare prijs. Het collectiviteitnummer is een belangrijk aspect bij het vergelijken van zorgverzekeringen, omdat het kan leiden tot extra voordelen, zoals de collectiviteitskorting bij Menzis. Door het vergelijken van verschillende zorgverzekeraars en hun collectiviteitsaanbiedingen, kunnen consumenten de beste keuze maken op basis van hun individuele behoeften en budget.

Zorgverzekeraar Menzis verhoogt de premie voor de basisverzekering in 2024 met €5,50 per maand. Dit heeft gevolgen voor de verzekerden en roept vragen op over de betaalbaarheid van zorg. De  9% collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten binnen het Menzis collectief is een belangrijk punt. Het vergelijken van zorgverzekeringen is een verstandige stap om de beste dekking tegen een betaalbare prijs te vinden.

Terug naar nieuws lijst
MKB Collectief Verzekerd