Arbeidsongeschiktheid tijdens de coronacrisis

Voor zowel zzp’ers als MKB'ers is de arbeidsongeschiktheid verzekering erg belangrijk. Veel mensen kunnen door een vervelende gebeurtenis niet langer hun werk doen. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, je kunt zomaar een ongeluk krijgen. Of bijvoorbeeld een burn-out krijgen omdat je juist te hard gewerkt hebt. Daarnaast heeft de coronacrisis voor een stijging gezorgd van AOV-claims. Hiertegen staat wel dat rond deze tijd van het jaar over het algemeen al meer mensen ziek worden. Corona komt hier nog eens bovenop.

Corona maatregelen

Zelfstandig ondernemers worden hard getroffen, vele ondernemingen zijn failliet verklaard. Maar toch wisten veel ondernemingen zich door deze lastige tijd te manoeuvreren. Nu het aantal corona besmettingen weer aan het oplopen zijn blijven de tijden voor zowel zzp’ers en MKB’ers onzeker. We hopen allemaal dat het aantal besmettingen weer snel zullen dalen en dat de maatregelen tegen corona niet strenger zullen worden. Niemand zit te wachten op nog meer maatregelen en wij als ondernemers al helemaal niet. Als hier dan ook nog bijkomt dat je ziek wordt en niet meer kunt werken wil je hier natuurlijk tegen beschermd zijn.

Collectieve korting op AOV

In deze tijden is het geen overbodige luxe om een arbeidsongeschiktheidverzekering te hebben. Het is erg zuur als je het geld waar je hard voor gewerkt hebt snel ziet verdampen. Wij helpen je met het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidverzekering met korting. Iedere zzp'er en zelfstandig ondernemer kan deze korting gratis verkrijgen. Je kunt de offerte op de pagina korting op AOV aanvragen.

Verder is een groot gedeelte van de AOV premie fiscaal aftrekbaar. Dit gedeelte kun je dus terugkrijgen van de Belastingdienst.

Om de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten is het verstandig om de verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Bekijk de collectieve zorgverzekering voor MKB'ers en zzp'ers en maak gebruik van de collectiviteitskorting van de Stichting Zorg voor Koopkracht.

 

Terug naar nieuws lijst
MKB Collectief Verzekerd